Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Murter sziget, Tisno (Horvátország), búvártúra

július 14 - július 18

Idei második búvártúránk Murter (fél)szigetére vezet, Tisno városába. Várjuk a jelentkezéseiteket, de persze mi is tisztában vagyunk a helyzet bizonytalanságaival.  Bármi történhet a következő hetekben, de reméljük hogy innen már csak jól alakulnak a dolgok.

Visszatérünk tehát a Kaprijei nagy falhoz, a Borko, Borak, Gladiator, Francesca hajó- és stuka repülőgép roncsokhoz. Jól ismerjük ezt a helyet, nagyon korrekt a bázis kiszolgálása, és kényelme. Néhány infóval azért szeretném felfrissíteni az emlékeinket:

A túrára maximum 15 búvár jelentkezését tudjuk elfogadni, mert ennyi a hajó befogadó képessége.

A helyszín ideális kezdő, haladó, vagy technikai búvárok számára, valamint tanfolyamok befejezésére is, mert a hajós merülések mellett védett vízben a partról is tudunk merülni, gyakorolni. A hajóroncsokhoz haladó tanfolyam szükséges, ami a túrán elvégezhető.

A napi rutin a következőképpen zajlik: délelőtt a kifutnak a hajók, két merülést csinálunk meg egymás után, egy óra felszíni pihenőidővel. Általában egy roncs merüléssel kezdünk, és egy zátonyt merülünk másodjára. Ez természetesen a búvárok képzettségétől, és gyakorlatától is függ. A bázis merültetési gyakorlata miatt napi egy hajós merülésre nincs lehetőség. Délután pedig lehet a partról merülni, gyakorolni, vizsgázni.

A túra árai:
dupla hajós merülés: 2X28 (56) euro
roncs felár: 10 euro
parti merülés 18 euro
szállás (apartman): 25 euro

Útiköltség  partybusszal (min. 6 fő); kalkuláció alatt

Utazási információk:
Az aktuális jogszabályok alapján, később tesszük közzé.

Jelentkezni a farkas.koppany@gmail.com e-mail címen, illetve a 06-70/313-0043-as telefonon lehet. A jelentkezés 100 euró előleg befizetésével válik hivatalossá. A túrára minimum 6, maximum 12 búvár jelentkezését várjuk.

Részletek

Kezdés:
július 14
Vége:
július 18

Helyszín

Horvátország Murter
Murter, Horvátország: + Google Térkép