Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Murter sziget, Tisno (Horvátország), búvártúra

2019-09-19 - 2019-09-22

Idei utolsó búvártúránk Murter (fél)szigetére vezet, Tisno városába. Visszatérünk a Kaprijei nagy falhoz, a Borko, Borak, Gladiator, Francesca hajó- és stuka repülőgép roncsokhoz. Jól ismerjük ezt a helyet, nagyon korrekt a bázis kiszolgálása, és kényelme. Néhány infóval azért szeretném felfrissíteni az emlékeinket:

A túrára maximum 12 búvár jelentkezését tudjuk elfogadni, mert ennyi a két hajó befogadó képessége.

A helyszín ideális bármilyen tanfolyam befejezésére is, mert a hajós merülések mellett védett vízben a partról is tudunk merülni, gyakorolni. A hajóroncsokhoz haladó tanfolyam szükséges, ami a túrán elvégezhető.

A napi rutin a következőképpen zajlik: délelőtt a kifutnak a hajók, két merülést csinálunk meg egymás után, egy óra felszíni pihenőidővel. Általában egy roncs merüléssel kezdünk, és egy zátonyt merülünk másodjára. Ez természetesen a búvárok képzettségétől, és gyakorlatától is függ. A bázis merültetési gyakorlata miatt napi egy hajós merülésre nincs lehetőség. Délután pedig lehet a partról merülni, gyakorolni, vizsgázni.

A túra árai:
dupla hajós merülés: 59 euro
roncs felár: 10 euro
parti merülés 18 euro
szállás (apartman): 25 euro

Útiköltséget a partybuszban az aktuális árakon kalkuláljuk majd.

Jelentkezni a farkas.koppany@gmail.com e-mail címen, illetve a 06-70/313-0043-as telefonon lehet. A jelentkezés 100 euró előleg befizetésével válik hivatalossá. A túrára minimum 6, maximum 12 búvár jelentkezését várjuk.

Részletek

Kezdés:
2019-09-19
Vége:
2019-09-22

Helyszín

Horvátország Murter
Murter, Horvátország: + Google Térkép